logo MilitaryTrend.ro
HOME JOCURI ONLINE CONSIGNATIE CUM COMAND? GALERIE EVENIMENTE CONTACT
Advertising

Neata cu Razvan si Dani            
 Cu ocazia zilei armatei in 25 octombrie 2010, am colaborat cu prietenii  nostrii de la Neatza cu Razvan si Dani, care au realizat o emisiune cu tema: Ziua Armatei.

Click pentru detalii si filmulete!

 

 

 

coperta               

Pentru a aniversa Ziua Armatei Romane, prietenii nostri de la matinalul de pe Antena 1, Razvan, Dani si Crudu s-au imbracat in haine militare si au pozat pentru revista ProTv Magazin. Detalii..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stand expo aventuri la pescuit                

 Echipa MilitaryTrend.ro a participat la Expo Aventuri - editia de toamna 2010, iar pozele noastre pot fi vizualizate aici.

 

 

 

 

 

 

 

 expo super pescar               

 Prima expozitie din toamna anului 2010, pentru MilitaryTrend.ro, a fost in perioada 16 - 19 septembrie la RomEXPO, destinata Super Pescarilor si nu numai. Detalii..

 

 

 

 

 


smaeb              

MilitaryTrend.ro a participat cu bucurie la SMAEB 2010 unde a impartasit cu pasionatii sporturilor motorizat pasiunea pentru outdoor si natura. Detalii..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

magazin coraIn afara de show-room-ul din b-dul Magheru, puteti vedea si proba produsele noastre si la magazinul din galeria comerciala Esplanada-Cora Pantelimon. Detalii si imagini...

 

 

 

 

 

 

buncarshop Imagini de la fostul nostru show-room din strada Intrarea General Grigore Ipatescu, nr.2. intitulat BUNCAR SHOP. Pentru mai multe detalii, coordonate gps si poze click aici.


 


AcasăAcasă

Telefoane

075OUTDOOR

0756883667

 0724242666

031.420.37.27

TRANSPORT GRATUIT

COS CUMPARATURI  

(gol)
buton chat MilitaryTrend.ro

Da-ne un Like !!!

magazinele noastre

Magazin in Bucuresti, la UNIVERSITATE, langa Hotel Intercontinental, b-dul Nicolae Balcescu nr 18, bloc DALLES, etj. 1, ap. 9 interfon 09, deasupra salii DALLES

magazin buncar