logo MilitaryTrend.ro
HOME JOCURI ONLINE CONSIGNATIE CUM COMAND? GALERIE EVENIMENTE CONTACT
Advertising

Despre noi

 

Descrierea companiei

Compania noastra importa si comercializeaza produse destinate pasionatilor de outdoor, camping, vanatoare, pescuit, militarie si nu numai, avand o experienta de peste zece ani in activitate si o gama de produse ce cuprinde articole de imbracaminte, incaltaminte, unelte (cutite, bricege, binocluri, lanterne, macete etc.), suveniruri (machete masini si elicoptere, brichete, tabachere, lanterne cu tematica militara si nu numai), genti, rucsaci, corturi, surplusuri militare autentice. Mai multe detalii despre gama noastra de produse puteti gasi pe magazinul nostru virtual MilitaryTrend.ro.

 

Localizare

In prezent activitatea noastra se desfasoara la UNIVERSITATE, langa Hotel Intercontinental la adresa

  • b-dul Nicolae Balcescu nr 18, bloc DALLES, etj. 1, ap. 9 interfon 09, deasupra salii DALLES.

 

 

Promovare si publicitate

In ceea ce priveste promovarea si publicitatea suntem prezenti anual la peste 15 targuri si expozitii de profil din tara, am colaborat cu asociatii de AirSoft ( participand la evenimentele acestora saptamanal) si colaboram cu emisiuni TV, reviste, teatre, case de productie filme oferindu-le sustinere pentru proiectele tematice realizate.

 

 

Dintre targurile la care am participat anual precizam: Expo Aventuri la pescuit si vanatoare editia de primavara, Salonul de Motociclete SMAEB.RO, X-MOTO Peris, MENfest, Leisure Expo, Target Show, AirSoft SWAT Competition, X-MOTO Vama Veche, Expo Super Pescar, Expo Aventuri la pescuit si vanatoare editia de Toamna, SAVIP Expo, ModExpo, etc.


AcasăAcasă

Telefoane

075OUTDOOR

0756883667

 0724242666

031.420.37.27

TRANSPORT GRATUIT

COS CUMPARATURI  

(gol)
buton chat MilitaryTrend.ro

Da-ne un Like !!!

magazinele noastre

Magazin in Bucuresti, la UNIVERSITATE, langa Hotel Intercontinental, b-dul Nicolae Balcescu nr 18, bloc DALLES, etj. 1, ap. 9 interfon 09, deasupra salii DALLES

magazin buncar