logo MilitaryTrend.ro
HOME JOCURI ONLINE CONSIGNATIE CUM COMAND? GALERIE EVENIMENTE CONTACT
Advertising

Informatii si pasii lansarii unei comenzi online pe www.militarytrend.ro

 

1. Pentru a lansa o comanda pe site-ul MilitaryTrend.ro, alegeti produsul dorit de dumneavoastra, tastati numarul de bucati dorite sau alegeti marimea (in cazul produselor textile sau a incaltamintei) si dati click pe butonul adauga in cos. Puteti comanda mai multe produse de pe site, pentru fiecare din ele fiind nevoie sa il adaugati in cosul de cumparaturi, dand click pe butonul butonul adauga in cos.

2. Dupa ce ati terminat de selectat produsele pe care vreti sa le cumparati, dati click pe butonul butonul comanda care este situat in dreapta sus, in cosul de cumparaturi. Dupa ce ati dat click pe acest buton, veti fi directionat catre lista produselor cumparate de dumneavoastra. La acest pas, puteti adauga mai multe bucati sau puteti diminua numarul de bucati dand click pe butonul butonul adauga inca o bucata, respectiv butonul diminueaza numarul de bucati. Daca v-ati razgandit si vreti sa renuntati la unul din produsele deja adaugate in cos, puteti da click pe butonul butonul sterge produs din cos, care simbolizeaza stergerea unui produs din lista dumneavoastra de cumparaturi.

3. In final alegeti metoda de livrare a coletului, bifand una din cele doua optiuni existente. .

4. Puteti continua cumparaturile dand click pe butonul butonul continua sa cumperi sau puteti finaliza comanda, dand click pe butonul confirma comanda.

Dupa ce ati apasat butonul butonul confirma comanda, veti primi un email cu lista produselor comandate de dumneavoastra. Totodata, in cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic de catre unul din reprezentantii MilitaryTrend.ro pentru a confirma comanda.   

Parcurgand pasii descrisi mai sus, veti putea lansa cu succes o comanda pe site-ul MilitaryTrend.ro.

 

 


AcasăAcasă

Telefoane

075OUTDOOR

0756883667

 0724242666

031.420.37.27

TRANSPORT GRATUIT

COS CUMPARATURI  

(gol)
buton chat MilitaryTrend.ro

Da-ne un Like !!!

magazinele noastre

Magazin in Bucuresti, la UNIVERSITATE, langa Hotel Intercontinental, b-dul Nicolae Balcescu nr 18, bloc DALLES, etj. 1, ap. 9 interfon 09, deasupra salii DALLES

magazin buncar